Erespeld voor de heer G.H.M. Stolk

Maandag 12 oktober 2020

Maandag 12 oktober reikte wethouder Hans van de Looij de gemeentelijke Erespeld uit aan de heer G.H.M. (Geo) Stolk (83). De uitreiking van deze gemeentelijke onderscheiding vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Veldhovense Teken- en Schilderclub Met Verve.

De heer Stolk was ruim 35 jaar vrijwilliger in de gemeente Veldhoven. Hij heeft zich ingezet op verschillende terreinen. Zo was hij voorzitter van het Jeugd Rode Kruis en Parochieel Charitatief Centrum in parochie O.L.V. Geboorte. Ook was hij mede-oprichter en -voorzitter van de D.K.B.V. (Dekenale Katechetische Beleidsgroep Veldhoven) en was hij jarenlang actief als voorzitter bij de Hoofdenkring Veldhoven. In 1982 was hij medeorganisator van een feest ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Buurtvereniging Plateelstraat Veldhoven.

Als vrijwilliger bij Marriage Encounter Nederland was hij actief bij het geven van presentaties en het afleggen van huisbezoeken. Daarnaast was hij ook jarenlang voorzitter van het parochiebestuur bij de Jozefparochie in d’Ekker. Tot en met maart dit jaar was de heer Stolk actief als voorzitter bij de V.T.S.C. (Veldhovense Teken- en Schilder Club Met Verve).

Kortom: een bijzonder actieve vrijwilliger voor de Veldhovense gemeenschap.

Waardering inzet

Vrijwilligers zijn onmisbare schakels binnen onze samenleving. De gemeente is trots op haar vrijwilligers en waardeert hun actieve inzet voor de Veldhovense gemeenschap enorm.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek