De prijswinnaars van World Cleanup Day

Dinsdag 10 november 2020

Zaterdag 19 september deden een heleboel Veldhovense vrijwilligersgroepen mee aan de internationale World Cleanup Day. Zij staken de handen uit de mouwen om zwerfafval op te ruimen in Veldhoven. Door mee te helpen maakten ze óók kans op een prijs van 100, 200 of 300 euro.

Intussen heeft wethouder Hans van de Looij de gewonnen prijs aan 2 groepen overhandigd. Helaas kon hij de tweede prijs niet persoonlijk uitreiken aan De Bevers van Scouting Were Di. Dat kwam door de aangescherpte coronamaatregelen. Maar ook De Bevers hebben hun prijs intussen gekregen.

Veldhoven zwerfafvalvrij

Wilt u ook meehelpen om Veldhoven schoon te houden? Meld u aan als ZAP-vrijwilliger. Van de gemeente krijgt u dan een afvalgrijper, een veiligheidshesje, handschoenen, afvalzakken en een afvalzakhouder in bruikleen. Het verzamelde zwerfafval haalt de gemeente netjes bij u op. Aanmelden kan via www.veldhoven.nl/aanmelden.

Meer nieuws

RSS feed

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS Reader nodig. Via de RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek