Defensie oefent vanuit vliegbasis Eindhoven

Dinsdag 17 november 2020

De laatste week van november en de eerste twee weken van december oefent Defensie met vliegtuigbemanning, parachutisten en grondpersoneel.

Deze oefeningen zijn noodzakelijk om het juiste niveau bij inzet te houden. Vanwege Covid-19 kunnen deze oefeningen nu niet in het buitenland plaatsvinden. Andere militaire luchthavens in Nederland hebben niet voldoende capaciteit voor de vereiste oefeningen. Daarom vinden deze plaats vanuit vliegbasis Eindhoven. Defensie probeert overlast voor omliggende woongebieden zoveel mogelijk te beperken. Helaas kan dit niet altijd worden voorkomen. Als u overlast ervaart kunt u een melding maken via www.samenopdehoogte.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS Reader nodig. Via de RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek