Sport- en spelaanbod voor senioren die vitaal willen blijven

Dinsdag 17 november 2020

Bent u 55 jaar of ouder? En wilt u fit blijven of een gezellige spelactiviteit vinden? Dan kunt u nu kennismaken met de sport- en spelaanbieders in Veldhoven. Dit gebeurt via de beweegwijzer van het programma ‘Max Vitaal’.

Er zijn in Veldhoven veel 55-plussers die graag willen sporten. Maar niet iedereen vindt de weg naar een sport- of spelclub die past. En dat terwijl er juist ontzettend veel te doen is in Veldhoven op sport- en spelgebied. Max Vitaal gaat u daarbij helpen met een zogenoemde ‘beweegwijzer’. U hoeft dan het internet niet meer af te struinen op zoek naar een sport- of spelactiviteit die bij u past. Wandelgroepjes, fitnesscentra, sportverenigingen en fysiotherapiepraktijken, u vindt ze allemaal in de beweegwijzer.

Beweegwijzer voor u!

De beweegwijzer van Max Vitaal is een mooi overzicht van wat er allemaal te doen is op sport- en spelgebied in Veldhoven. Dit overzicht helpt u hopelijk om de stap te zetten en zelf sportief actief te worden. Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt:

  1. de beweegwijzer ophalen bij huisartsen, fysiotherapiepraktijken, de bibliotheek, verschillende sportaanbieders, gemeentehuis, etc.
  2. de beweegwijzer aanvragen met een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Beweegwijzer Max Vitaal’. Dan komt de beweegwijzer per post naar u toe
  3. de beweegwijzer ook digitaal bekijken op de website van Cultuur en Sportstimulering.

Alle 55-plussers actief

Heeft u via de beweegwijzer een sport- of spelaanbieder gevonden die bij u past? Dan kunt u daar gemakkelijk en vrijblijvend contact mee opnemen. Samen spreekt u af wanneer u een keer komt kijken of een proefles kunt volgen. Gaat u erheen om fit te blijven of voor een kopje koffie? Uw wensen staan bij elke aanbieder centraal.

We wensen u alvast veel actief beweegplezier!

Over Max Vitaal

Max Vitaal stimuleert om fit te blijven. Max Vitaal is ook de mascotte van dit sportprogramma. Het is een aanvulling op de succesvolle programma’s Sjors Sportief en Sjors Creatief voor basisschoolleerlingen.

Meer nieuws

RSS feed

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS Reader nodig. Via de RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek