Regionale bijeenkomst energietransitie

Maandag 11 januari 2021

Gemeente Veldhoven nodigt u namens de Metropoolregio Eindhoven (MRE) uit voor een online inloopbijeenkomst over de energietransitie op donderdag 11 februari van 18.00 tot 20.00 uur.

De energietransitie gaat ons allemaal aan: inwoners, ondernemers en overheden. De samenwerkende organisaties in de MRE onderzoeken de mogelijkheden voor het opwekken van elektriciteit met wind- en zonne-energie, het besparen van energie en het benutten van duurzame warmtebronnen. De afspraken die we in de regio hierover maken, noemen we de regionale energiestrategie (RES). De eerste versie van deze strategie is in een voorstel beschreven: de RES 1.0.

Houd de datum alvast vrij

In een online bijeenkomst op 11 februari krijgt u uitleg over wat er in de RES 1.0 staat. En wat dit betekent voor de gemeente en voor u als inwoner of ondernemer. Wilt u bij de bijeenkomst zijn? Zet de datum alvast in uw agenda. Meer details over het programma en de inschrijving volgen via het Gemeentenieuws en deze website en social media. Of kijk op www.energieregiomre.nl voor meer informatie over de RES.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek