Betaal de gemeentelijke belastingen automatisch

Maandag 18 januari 2021

Eind februari krijgt u de aanslag gemeentebelastingen 2021. U krijgt deze thuis in de brievenbus of in de digitale Berichtenbox van MijnOverheid. Maak het uzelf gemakkelijk. Laat ons deze belastingen automatisch van uw bankrekening afschrijven.

Wij versturen geen acceptgirokaarten meer. U betaalt zelf op tijd en meldt daarbij het vorderingsnummer. Betaalt u in 1 keer? Doe dat dan voor de eerste vervaldag. Betaalt u liever in 2 termijnen? Betaal dan minimaal de helft voor de eerste vervaldag. En het andere deel voor de tweede vervaldag. De vervaldagen leest u op het aanslagbiljet.

Automatische incasso

U kunt ook kiezen voor automatische incasso. Wij schrijven het totaalbedrag dan automatisch van uw bankrekening af. Dit doen we in maximaal tien termijnen. U betaalt kleine bedragen per keer. Ook hoeft u de betaaltermijnen niet in de gaten te houden. Vraag een machtigingskaart aan als u dit wilt.

Machtigingskaart aanvragen?

Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Of bel het verkorte nummer 14 040. U kunt ook een machtigingskaart ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Stuur de machtigingskaart ondertekend terug. Meldt u zich aan voordat wij de aanslagen hebben gemaakt? Dan staan de termijnen eind februari op het aanslagbiljet. Als u zich later aanmeldt, krijgt u een brief. Daarin staat dan welk bedrag wanneer wordt afgeschreven.

Geef veranderingen schriftelijk én tijdig door

Mogen wij de gemeentelijke belastingen automatisch bij u afschrijven? En is uw rekeningnummer of de bijbehorende naam veranderd? Geeft dit dan ook aan ons door met een machtigingskaart.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek