Word jij de Jeugdprins(es) van Rommelgat?

Maandag 15 februari 2021

Namens de Veldhovense carnavalsvierders is de SOK (Stichting Organisatie Karnaval) Veldhoven op zoek naar de Jeugdprins(es) van Rommelgat. Vanaf het Prinsenbal 2021 treedt de jeugdprins(es) in functie. Daarom vraagt de SOK uw hulp.

Bent of kent u een jeugdige Veldhovenaar die onderstaand profiel op het lijf is geschreven? En die meteen enthousiast wordt en droomt van het jeugdprinsschap? Stuur dan snel een reactie naar voorzitter@rommelgatdesgonste.nl. Ook voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen.

Bent of kent u iemand die...

  • tussen 8 en 14 jaar oud is
  • enthousiast en vrolijk is
  • dol is op carnaval
  • zich thuis voelt in Rommelgat
  • zelf zorgt voor een gevolg van 1 of 2 adjudanten en 1 of 2 hofdames?

Pak deze kans op…

  • een onbetaalde en onbetaalbare tijd in Rommelgat de Sgônste met ondersteuning van SOK Veldhoven
  • het bezoeken van carnavaleske activiteiten van verenigingen, evenementen, en sociale instellingen
  • een aanstelling vanaf Prinsenbal 2021 tot Prinsenbal 2022
  • een financiële bijdrage vanuit de SOK Veldhoven

Stichting Organisatie Karnaval (SOK)

De SOK - Stichting Organisatie Karnaval - is de overkoepelende en verbindende organisatie voor carnaval in Rommelgat (Veldhoven). De Stichting is onder meer verantwoordelijk voor de aanstelling van de Grote Prins(es)van Rommelgat en de Jeugdprins(es) van Rommelgat. Evenementen die hier bij horen zijn het Prinsenbal en de Receptie van de Prins. Maar ook de uitreiking van de krant de Rommelpot, de Sleuteloverdracht, de kinderoptocht op carnavalszaterdag, en de grote optocht op carnavalszondag worden door SOK Veldhoven gefaciliteerd.

Carnavalsverenigingen, vriendengroepen en wagenbouwers zijn van harte uitgenodigd om mee te denken bij de activiteiten die de SOK organiseert en faciliteert.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek