Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK)

Maandag 22 februari 2021

Er komt binnenkort een uitbreiding van het steun- en herstelpakket voor huishoudens die door corona minder inkomen hebben. Deze regeling is voor ondernemers en andere inwoners die hun baan zijn kwijtgeraakt.

De regeling heet Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). En is bedoeld voor het ondersteunen van de kosten voor wonen voor huishoudens die plotseling veel minder inkomen hebben door de economische crisis.

Half maart van start

Er is nog even tijd nodig om de regeling voor te bereiden. We vragen nog even om uw geduld. We wachten nog op informatie van de Rijksoverheid. Vervolgens doen we er alles aan om de regeling TONK half maart 2021 werkend te hebben.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek