Aanslag gemeentebelastingen 2021

Dinsdag 23 februari 2021

Momenteel is het erg druk aan de telefoon. Heeft u een vraag of wilt u bezwaar maken tegen uw belastingaanslag of WOZ-waarde? Regel dit snel en eenvoudig online.

Eind februari hebben we de aanslagen gemeentebelastingen 2021 verstuurd. Op het aanslagbiljet staan alle gemeentelijke belastingen die u moet betalen. Denk aan de onroerendezaakbelasting (OZB), rioolheffing en afvalstoffenheffing. U ontvangt de aanslag per post of in de Berichtenbox van MijnOverheid. Houd uw (digitale) brievenbus dus goed in de gaten.

Geen aanslag ontvangen?

Heeft u de aanslag na de eerste week van maart 2021 niet per post of digitaal ontvangen? Mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel naar telefoonnummer 14 040. Wij sturen u dan een kopie van het aanslagbiljet.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina's op deze website over Belastingen. Of bekijk de speciale Belastingnieuws-pagina’s (PDF, 4.7 MB) in het Veldhovens Weekblad van 24 februari. Ook is er informatie over hoe u eenvoudig online informeel of formeel bezwaar kunt maken tegen de WOZ-waarde

Vragen?

Heef u vragen over de aanslag? Denkt u dat uw WOZ-waarde niet klopt of wilt u uitleg? Stuur dan een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl met in het onderwerp waar uw vraag over gaat (bijvoorbeeld 'WOZ-waarde' of 'hondenbelasting') of bel naar telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek