Aanleg rotonde Oersebaan/Strijpsebaan

Maandag 12 april 2021

Het bedrijventerrein Park Forum West in Eindhoven breidt uit. Hiervoor past de gemeente Eindhoven de bereikbaarheid op een aantal plaatsen aan. In de periode van maandag 19 april tot en met vrijdag 11 juni komt er een rotonde bij Oersebaan/Strijpsebaan/Zandven. Voor het verkeer geldt tijdelijk een omleiding bij de (nieuwe) rotonde.

Bedrijven aan de straat Zandven zijn te bereiken via een tijdelijke doorsteek bij de Oersebaan/Zandven (dicht bij Makita). De omleiding staat daar aangegeven met gele borden. De verbinding Oersebaan-Strijpsebaan met de woonwijk ‘De Kelen’ vervalt tijdelijk. De woonwijk is bereikbaar via de rotonde Hertgang/Meerhovendreef, en via de tijdelijke doorsteek.

Overige werkzaamheden Park Forum West

Tot eind oktober zijn er nog meer werkzaamheden in en rondom Park Forum West. Verkeer kan hier enige vertraging verwachten:

  • Aanleg nieuwe wegenstructuur op bedrijventerrein
  • Nieuwe op- en afrit van Park Forum naar bedrijventerrein Park Forum West (dicht bij defensieterrein)
  • Verwijderen bestaande afrit Oersebaan naar Park Forum West
  • Opheffen 1-richtingsverkeer op bedrijventerrein Park Forum West, hiervoor is het nodig om een paar bochten aan te passen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.eindhoven.nl/bereikbaarheid. Met vragen over de werkzaamheden kunt u tijdens werkdagen contact opnemen met de gemeente Eindhoven via telefoonnummer (040) 23 86 370, of via e-mail m.de.korte@eindhoven.nl. Tijdens de werkzaamheden kunt u ook bellen met aannemer Gebr. Remmits BV via 06-13217624.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek