Doe mee: inschrijven Sjors Beats Corona start op 30 april!

Vrijdag 23 april 2021

De afgelopen tijd gingen de activiteiten van Sjors Sportief en Creatief vanwege de coronamaatregelen niet door. Ondertussen zijn er weer versoepelingen en is er samen met Veldhovense aanbieders een mooi programma in elkaar gezet voor Sjors Beats Corona. Vanaf 30 april 16.00 uur kunnen (ouders van) kinderen en jongeren tot en met 18 jaar zich inschrijven voor vele activiteiten.

Dankzij Sjors Beats Corona kunnen kinderen kennismaken met een sport- of cultuuractiviteit, ook als ze geen lid zijn van een vereniging. Dit is een initiatief van de gemeente Veldhoven, Brede school Veldhoven en Cordaad Welzijn, samen met de lokale sportverenigingen en cultuurorganisaties.

Wanneer?

Sinds vrijdag 23 april staat het aanbod op www.sjorssportief.nl. Sport, muziek, knutselen en nog veel meer! Vanaf 30 april om 16.00 uur kan iedereen van 4 tot en met 18 jaar zich inschrijven voor de activiteiten. De sportieve en culturele activiteiten kunt u plannen van 1 mei tot het eind van de zomervakantie.

Veilig sporten

Uiteraard vinden alle activiteiten plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt voor sport het protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF gevolgd. Dus de deelnemers douchen thuis, er staan geen ouders langs de lijn, enzovoorts. De aanbieders informeren de ingeschreven deelnemers over de regels die gelden voor een activiteit. 

Vragen?

Heeft u vragen over het project of wilt u zich als vereniging alsnog aanmelden? Neem dan contact op met Roy Frederiks (sportcoördinator van de gemeente Veldhoven) via royfrederiks@bredeschoolveldhoven.nl.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek