13 Veldhovenaren verrast met een lintje

Maandag 26 april 2021

Burgemeester Marcel Delhez reikte vanmorgen aan 13 Veldhovenaren een Koninklijke onderscheiding uit voor hun inzet voor de samenleving. Zij hebben zich volgens het Kapittel ‘geruime tijd ten bate van de samenleving ingespannen of anderen gestimuleerd’.

Vanaf 8.00 uur ging burgemeester Marcel Delhez op pad om de dertien inwoners te verrassen. Hij bezocht hun woonadres met een open touringcar met muziek, vloggers en de pers. Daar vertelde hij hen dat het ‘Zijne Majesteit heeft behaagd’ en verraste hij hen met een Koninklijke onderscheiding. Het bezoek verliep geheel volgens de coronamaatregelen.

12 personen ontvingen de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau en 1 persoon ontving voor zijn bijzondere verdiensten de onderscheiding Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Bekijk de uitgebreide informatie over de gedecoreerden op de pagina Lintjesregen. Later vanmiddag komen hier ook de foto's bij. 

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek