Aanvragen leerlingenvervoer schooljaar 2021-2022

Donderdag 29 april 2021

Denkt u dat uw kind in aanmerking komt voor leerlingenvervoer? Dan kunt u vanaf 1 mei tot en met 13 juni uw aanvraag voor het schooljaar 2021-2022 indienen.

Meer informatie

Kijk op de pagina Leerlingenvervoer voor meer informatie over het online aanvragen. Wilt u indien mogelijk de aanvraag indienen vóór 14 juni? We kunnen dan tijdig voor aanvang van het nieuwe schooljaar een beslissing nemen. Als u al een beschikking heeft voor komend schooljaar (bijvoorbeeld bij een beschikking over meerdere schooljaren) hoeft u geen aanvraag meer in te vullen. Als het digitaal niet lukt, kunt u telefonisch contact opnemen met (0475) 772 100.

 

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek