Spreekuur advies voor ondernemers 12 mei

Vrijdag 30 april 2021

Heeft u als ondernemer vragen, problemen of wilt u gewoon een keer sparren over de toekomst van uw bedrijf? Ondernemersklankbord (OKB) helpt ondernemers met advies, een luisterend oor en een frisse blik. Op woensdag 12 mei kunt u terecht bij een spreekuur van OKB in Veldhoven.

Als ondernemer bent u vaak alles ineen: hr-manager, financieel expert, productontwikkelaar, verkoper, enzovoorts. Dat is hard werken. Er kunnen vele soorten vragen zijn en wellicht heeft de coronapandemie ook nog impact op de bedrijfsvoering. Dan is het prettig als u gebruik kunt maken van de kennis en ervaring van anderen. 

Advies en ondersteuning

Stichting Ondernemersklankbord is een onafhankelijke organisatie, zonder winstoogmerk, die ruim 40 jaar bestaat. OKB helpt ondernemers die advies, een klankbord of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Er werken oud-ondernemers, managers of specialisten op hun vakgebied. Zij delen vrijwillig hun expertise en geven onpartijdig advies. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met elke ondernemingsvraag terecht en krijgen persoonlijke begeleiding.

Aanmelden spreekuur

In samenwerking met de gemeente Veldhoven organiseert OKB spreekuren waarvan u gebruik kunt maken als u eens wilt praten met iemand van Ondernemersklankbord. Het volgende spreekuur is op woensdag 12 mei in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. De spreekkamer is ingericht volgens de coronamaatregelen. Meld u van tevoren aan via team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl of via een telefoontje naar 088-1717910 als u wilt deelnemen. Zodat er voldoende tijd is om rustig met een OKB-adviseur te spreken.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over OKB op www.ondernemersklankbord.nl.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek