Hoe vraagt u een lintje aan?

Maandag 3 mei 2021

Dit jaar ontvingen dertien Veldhovenaren een Koninklijke onderscheiding voor hun vrijwillige inzet voor de samenleving. Kent u ook iemand die een lintje verdient? Iemand die u het van harte gunt? Zet ù zich dan in voor die inwoner en vraag een onderscheiding aan. De aanvraagprocedure voor de Lintjesregen 2022 is gestart. U kunt tot 1 juli 2021 een aanvraag indienen.

Stel, u kent iemand die zich al jarenlang onbaatzuchtig inzet voor de samenleving. Iemand die het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet. Wilt u zich voor die persoon inzetten en een voordracht maken? Begin dan - in het geheim natuurlijk - met informatie verzamelen over zijn of haar verdiensten. Controleer of de persoon voldoet aan de voorwaarden en download het voorstelformulier. Hoe u dat precies doet, leest u op de pagina Koninklijke onderscheiding

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek