Erespeld voor de heer G.W.P.M. Beurskens

Woensdag 2 juni 2021

Woensdag 2 juni reikte wethouder Jeroen Rooijakkers de gemeentelijke Erespeld uit aan de heer G.W.P.M. (Jeffry) Beurskens (70). De uitreiking van deze gemeentelijke onderscheiding vond plaats tijdens een repetitie van ‘De Fistkapel’.

De heer Jeffry Beurskens is ruim 38 jaar vrijwilliger bij Sub Umbra. Hij is verantwoordelijk voor de opslag van materialen en vervoert instrumenten naar optredens en uitvoeringen. In deze coronatijd zorgt hij dat er coronaproof gerepeteerd kan worden. Ook haalt hij oud papier op. Kortom: een bijzonder actieve vrijwilliger voor de Veldhovense gemeenschap.

Waardering inzet

Vrijwilligers zijn onmisbare schakels binnen onze samenleving. De gemeente is trots op haar vrijwilligers en waardeert hun actieve inzet voor de Veldhovense gemeenschap enorm.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek