Nieuwe geluidscherm Kempenbaan vervormd

Donderdag 10 juni 2021

Afgelopen weekend is de schanskorf (het stalen draadwerk gevuld met stenen) van een deel van het pas gebouwde geluidscherm langs de Kempenbaan aan de onderzijde vervormd. Het gaat om het geluidscherm tussen de rotonde De Plank en de Locht. De aannemer heeft voor de veiligheid het terrein langs dit scherm afgezet. Bewoners zijn door de aannemer geïnformeerd.

Geluidschermen kempenbaan geïnspecteerd

Uit voorzorg zijn alle pas gebouwde geluidschermen langs de Kempenbaan geïnspecteerd. Er zijn geen andere vervormingen te zien. Op dit moment onderzoekt de aannemer wat de oorzaak is van deze vervorming aan de schanskorf.

Herstellen

Zodra meer bekend is over de oorzaak, kunnen de herstelwerkzaamheden beginnen. Samen met aannemerscombinatie VGM houden wij u op de hoogte van het onderzoek.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek