Aanvragen aanwijzing tot lokale publieke media-instelling

Maandag 5 juli 2021

Op 14 maart 2017 wees het Commissariaat voor de Media de Stichting Lokale Omroep Veldhoven (SLOV) voor vijf jaar aan als ‘lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten’ in de gemeente Veldhoven. Dat betekent dat deze omroeporganisatie het plaatselijke nieuws mag uitzenden. Deze periode van vijf jaar ging in op 2 april 2017 en stopt op 1 april 2022.

Partijen die na 1 april 2022 het plaatselijke nieuws willen uitzenden, moeten vóór 2 oktober 2021 een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media. Dat staat in artikel 7 van de Mediaregeling 2008.

Meer informatie en contact

  • Informatie over het proces vindt u op www.cvdm.nl/toestemmingen/lokale-omroep-beginnen. Hier vindt u ook het aanvraagformulier.
  • Vragen hierover kunt u stellen aan het Commissariaat voor de Media, via e-mailadres aanwijzing@cvdm.nl. U kunt ook bellen via telefoonnummer 035 773 77 00 (tussen 11.00 en 12.00 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).
  • U kunt een aanvraag sturen naar het hierboven genoemde e-mailadres. Of met de post: Commissariaat voor de Media, Postbus 1426, 1200 BK Hilversum.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek