Bent u Bob zeg het hardop!

Maandag 5 juli 2021

De coronamaatregelen zijn versoepeld en een bezoek aan terras of café lonkt. Wat u ook gaat doen: als u met de auto gaat, spreek dan van tevoren af wie de Bob is. Als u met alcohol achter het stuur kruipt, brengt u niet alleen uzelf, maar ook uw passagiers en andere verkeersdeelnemers in gevaar. Dus bent u Bob, zeg het hardop!

Als u Bob bent, bent u degene die nuchter blijft en iedereen verantwoord naar huis brengt. Dat is nodig, want iedere hoeveelheid alcohol in uw bloed heeft namelijk effect op uw rijgedrag. Daarnaast riskeert u een forse boete of zelfs het verliezen van uw rijbewijs. Erg belangrijk dus dat u niet drinkt als u nog moet rijden.

logo brabant gaat voor nul verkeersslachtoffers

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek