Nieuw: online Energieloket Veldhoven

Woensdag 14 juli 2021

Voor al uw vragen over energiezuinig wonen

geísoleerde ondervloer​Als u uw woning gaat verduurzamen, heeft u waarschijnlijk veel vragen en veel uit te zoeken. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van deze duurzame stappen? Daarom is er nu het Regionaal Energieloket voor Veldhoven: www.regionaalenergieloket.nl/veldhoven.

Via het Regionaal Energieloket krijgt u antwoord op zulke vragen. De informatie die u krijgt is gratis, eerlijk en open. Het Energieloket heeft een online kennisbank. En een klantcontactcentrum voor uw vragen per telefoon en e-mail.

Scan uw huis

U kunt ook een gratis HuisScan doen. U ziet dan snel wat u kunt besparen. Ook kunt u vrijblijvend offertes aanvragen bij installateurs. Zo geniet u van een comfortabele, duurzame woning en een lagere energierekening.

Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/veldhoven en ontdek hoe u uw woning duurzamer maakt. 

En er is meer

Heeft u een initiatief waarmee u de energietransitie kunt versnellen? Op www.brabantgeeftenergie.nl kunt u zien of u in aanmerking komt voor subsidie.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek