Kom eens langs bij het informatiecentrum van Veldhoven Duurzaam

Dinsdag 31 augustus 2021

Wilt u weten hoe u uw woning kunt verduurzamen? Kom dan eens langs bij het nieuwe informatiecentrum van Veldhoven Duurzaam. Elke zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur kunt u binnenlopen in de City Passage. De vrijwilligers informeren u dan graag over allerlei onderwerpen die met duurzaamheid te maken hebben.

De aangekondigde officiële opening van 4 september is uitgesteld. Als de coronamaatregelen het dan wel toelaten, wordt het informatiecentrum in oktober alsnog feestelijk geopend. In de tussentijd is iedereen dus al welkom: met vragen, voor advies of om gewoon even te komen kijken.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek