Activiteiten rondom Veldhoven 100

Woensdag 1 september 2021

Veldhoven 100 vlaggenHet is heel erg jammer dat CityFest weer niet door kan gaan, uitgerekend in dit jubileumjaar. Juist na moeilijke coronatijden was iedereen in Veldhoven toe aan dit prachtige evenement. Het is dan ook een grote teleurstelling voor inwoners, organisatie, sponsors en andere betrokkenen. We hopen dat we CityFest in 2022 dubbel en dwars kunnen inhalen.

Ook de sportmarkt gaat dit jaar niet door. Er is uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden. Maar met de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om de markt te organiseren zoals we dat gewend zijn.

Activiteiten in september

Gelukkig gaan in het laatste weekend van september veel andere Veldhoven 100-activiteiten wel door. We overleggen nu met de betrokken organisaties over de programmering. In de komende weken krijg je hier meer informatie over. Houd de gemeentelijke communicatiekanalen dus in de gaten.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek