Uw cv-installatie beter instellen? Wij betalen mee!

Woensdag 8 september 2021

Een goed ingestelde cv-installatie is belangrijk. Het zorgt voor meer comfort in huis en voor minder energieverbruik. Dit goed instellen heet waterzijdig inregelen. Bent u huiseigenaar en wilt u uw cv-installatie energiezuinig laten inregelen? Vraag dan een cv-voucher aan. Daarmee krijgt u tot 400 euro vergoed. Er zijn nog genoeg vouchers, dus pak uw kans. Het inregelen moet voor 31 december 2021 zijn gebeurd.

Met het geld kunt u een deel van de kosten dekken. U laat dit dan doen door een geselecteerde lokale installateur. Met enkele installateurs kunt u afspreken om een deel van het werk zelf te doen. Zo betaalt u minder voor de installateur.

Zo werkt het

Heeft u interesse in deze voucher? Stuur een e-mail naar erikjan.boonvanostade@veldhoven.nl. Hij stuurt u dan een vouchercode. Die kunt u gebruiken voor het aanvragen van het geld.

Op is op

Het geld komt uit de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik. Die regeling is speciaal voor huiseigenaren. Iedere Veldhovense huiseigenaar kan dus een voucher aanvragen. Maar op is op!

Samenwerking

Voor deze actie werkt de gemeente samen met Veldhoven Duurzaam. De enthousiaste vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam helpen mede-Veldhovenaren graag met het verduurzamen van hun woning. Kijk voor meer informatie op www.veldhovenduurzaam.nl.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek