Activiteiten Veldhoven100

Vrijdag 10 september 2021

Logo Veldhoven 100Dit jaar vieren wij het 100-jarig bestaan van de gemeente Veldhoven. In september is er daarom van alles te doen. Cityfest gaat helaas niet door, maar er zijn nog een heleboel andere leuke activiteiten. Tijdens het feestweekend zijn alle activiteiten gratis toegankelijk. U moet zich wel aanmelden. Dit doet u via de website van de organiserende instelling. Er is beperkte capaciteit en er vindt een coronacheck plaats.

Het overzicht van de activiteiten kunt u bekijken op de pagina van Veldhoven100.

Concert van de Eeuw

Ook in oktober vieren we Veldhoven100. Van 7 tot en met 13 oktober is het Concert van de Eeuw. Onder de titel ‘100 op een Hoop’ is in theater De Schalm een show te zien met koren, orkesten, muzikanten, acteer-, dans- en zangtalent uit Veldhoven. Er zijn voor enkele voorstellingen nog kaartjes te koop. Dus wees er snel bij! Ga voor meer informatie naar www.hetconcertvandeeeuw.nl.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek