Koopstromenonderzoek 2021: onderzoek naar koopgedrag in Noord-Brabant

Vrijdag 10 september 2021

Logo I&O ResearchDe detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Online winkelen heeft een sterke groei doorgemaakt en steeds meer winkels komen leeg te staan of veranderen in bijvoorbeeld horeca of woningen. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is regelmatig onderzoek naar koopgedrag heel belangrijk.

Begin september start in Noord-Brabant en een aantal andere provincies daarom een uitgebreid onderzoek. Dat onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen. Ook Veldhoven doet mee aan het onderzoek

Deelnemers gezocht

Begin september start het veldwerk. Vanaf 16 september worden ook inwoners uit Veldhoven uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek. Zij ontvangen een uitnodiging per brief. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen. Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u wel graag meedoen? U kunt ook de vragenlijst online invullen.  

Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 Horeca Cadeaukaarten van €25,- verloot.

Privacyverklaring

De resultaten van het onderzoek worden verwerkt volgens de regels van de privacywetgeving (AVG). Uw antwoorden zijn niet gekoppeld aan uw woonadres en worden alleen gebruikt voor het Koopstromenonderzoek 2021.

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek kunt u terecht op de website van Koopstromenonderzoek. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@kso2021.nl.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek