Online informatieavond voor huurders over energie besparen

Maandag 13 september 2021

Energie besparen is goed voor het milieu en uw portemonnee. Ook maakt het uw huis comfortabeler. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen, dus energie besparen wordt extra belangrijk. Ook als huurder kun je met kleine maatregelen veel energie besparen. Daarom organiseert de gemeente Veldhoven op 7 oktober een online informatiebijeenkomst voor huurders. Met dit webinar wil de gemeente Veldhoven energiebesparing stimuleren.

De online informatiebijeenkomst is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket en met de lokale woningbouwcorporaties. Technische specialisten leggen uit welke kleine maatregelen je kunt nemen en geven tips hoe je eenvoudig kunt besparen. Ook kunt u vragen stellen aan de gemeente en het Regionaal Energieloket.

Klimaatverandering gaat steeds sneller. En het ‘gevaar’ komt steeds dichter bij huis. Denk aan de overstromingen van afgelopen zomer of de jaarlijkse hitterecords. Als we nu niet ingrijpen dan hebben we straks een onomkeerbaar probleem. Dat mogen we niet laten gebeuren. Laten we daarom nu samen de stappen zetten. Ook u als huurder kunt daarbij helpen. Door korter te douchen of door te kiezen voor led-lampen. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. In dit webinar krijgt u meer tips en ideeën. Samen maken we Veldhoven nog duurzamer!
Jeroen Rooijackers – Wethouder Duurzaamheid

Aanmelden en deelnemen

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 oktober om 19:30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich via de computer, tablet of telefoon aanmelden en de presentatie bekijken. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website van het Energieloket. Vervolgens vindt u hier een stap-voor-stap-uitleg over hoe u online kunt deelnemen.

Direct aanmelden informatieavond

Informatiepakket

Om u op weg te helpen, delen we na afloop van het webinar een informatiepakket over energie besparen. Hier kunt u alle tips nog eens rustig nalezen.

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Veldhoven helpt Regionaal Energieloket huurders met het verduurzamen van de woning. Regionaal Energieloket informeert bewoners over energie besparen om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Veldhoven.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek