Cadeaubonnen voor huurders

Woensdag 13 oktober 2021

De gemeente Veldhoven deelt uit. Huurders in Veldhoven kunnen een cadeaubon aanvragen ter waarde van € 65,-. Deze kan worden ingewisseld voor kleine energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen of een energiebesparende douchekop. Zo wil de gemeente haar inwoners helpen om aan de slag te gaan met energie besparen. Deze actie is speciaal voor huurders. Voor woningeigenaren stelt de gemeente Veldhoven later dit jaar nieuwe cadeaubonnen beschikbaar.

Huurt u een woning in de gemeente Veldhoven?

Dan kunt u nu een bon ter waarde van € 65,- aanvragen, waarmee u energiebesparende producten kunt aanschaffen. U kunt de cadeaubon inwisselen in één van de deelnemende webshops of winkels bij u in de buurt. Bekijk alle voorwaarden, deelnemende winkels en een lijst met producten op regionaalenergieloket.nl/cadeaubon. De cadeaubon is na datum van aanvraag één maand geldig. 

Zo vraagt u de cadeaubon aan

Let op!Let op: het budget voor alle huurders in Veldhoven is op. Indien cadeaubonnen niet worden gebruikt, komt er opnieuw budget beschikbaar. U kunt uzelf op de wachtlijst zetten door het aanvraagformulier hieronder in te vullen. Wij sturen u dan een cadeaubon op als er weer budget beschikbaar is. 

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/veldhoven/cadeaubon
  2. Voer uw postcode in.
  3. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’.
  4. Bekijk de deelnemende winkels en producten die u met de cadeaubon kunt aanschaffen. 

Over Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Veldhoven helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook echt aan de slag te gaan. Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Veldhoven.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek