Doorkijkje toekomst Citycentrum 19-25 november 2021

Maandag 15 november 2021

Bezoek de ‘Verkenningsexpo Citycentrum’

Het Citycentrum voldoet steeds minder aan de huidige en toekomstige wensen van bezoekers. Ondanks de inzet van ondernemers en gemeente om meer bezoekers aan te trekken en langer in het centrum te houden en leegstand te voorkomen.

En dat is zonde, want de potentie is er wel om een compact bruisend centrum te maken voor alle Veldhovenaren. Een centrum met veel groen. Waar u naar toe gaat voor funshopping, dagelijkse boodschappen en een middag of avondje uit. En waar u prettig kunt wonen met groenteboer, bioscoop en kapper om de hoek.

Citycentrum

Hoe krijgen we dit voor elkaar?

We hebben mogelijkheden in en om het Citycentrum verkend. Voordat de gemeenteraad in februari 2022 hiervoor de uitgangspunten vast gaat stellen, zijn we benieuwd naar uw mening. Wat vindt u van de problemen en mogelijke veranderingen van het Citycentrum?

Verkenningsexpo Citycentrum

Van 19 tot en met 25 november krijgt u in de Citypassage een doorkijkje naar mogelijke ontwikkelingen voor het Citycentrum. Kom naar het centrale deel van de passage bij de roltrappen. Hier wordt u geïnformeerd. En hier kunt u over verschillende onderwerpen uw mening geven.

We gaan graag met u in gesprek

Wilt u met ons het gesprek aangaan? We zijn aanwezig bij de expo op:

  • vrijdag 19 november van 10.00 tot 15.00 uur
  • maandag 22 november van 12.00 tot 14.00 uur
  • woensdag 24 november van 12.00 tot 15.00 uur

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek