Week tegen Kindermishandeling

Maandag 15 november 2021

...dichterbij dan je denkt

In Nederland groeit circa 3 procent van alle kinderen op in een onveilige gezinssituatie. In de Week tegen Kindermishandeling is er extra aandacht voor de aard en omvang van dit probleem. Het thema ‘… dichterbij dan je denkt’ maakt ons bewust dat kindermishandeling ook dichtbij kan gebeuren en dat u er soms dichterbij bent dan u denkt. Het roept op tot nadenken en tot bewustwording.

Vermoeden van huiselijk geweld of kindermishandeling?

Advies of hulp nodig bij (vermoeden van) huiselijk geweld of kindermishandeling? Neem dan contact op met Veilig Thuis via telefoonnummer 0800-2000 (gratis). Voor advies en hulp rond huiselijk geweld en kindermishandeling. Iedereen kan er terecht; zowel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen als professionals. Voor hulp of als u zich zorgen maakt over anderen. Veilig Thuis luistert, geeft advies of brengt u in contact met hulpverleners bij u in de buurt. Kijk voor meer informatie op www.veiligthuiszob.nl.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek