Rattenoverlast: blijf melden

Maandag 22 november 2021

Om de rattenpopulatie onder controle te houden is het belangrijk dat u blijft melden. Dit kan rechtstreeks bij het KAD via telefoonnummer (0317) 41 96 60 of u maakt een melding via www.veldhoven.nl/ratten. Op deze pagina kunt u ook een rattenklem reserveren en lenen voor een periode van 4 weken.

De zwarte rat verdwijnt niet zomaar uit onze wijken. We kunnen er wel voor zorgen dat we de populatie onder controle houden en mogelijk verminderen. De gemeente schakelt een plaagdierbestrijder in om met kasten of vallen ratten te vangen in het openbaar gebied. Het is belangrijk dat buren samen maatregelen nemen waardoor hun tuinen, woningen en opstallen onaantrekkelijk en ontoegankelijk worden voor ratten. Op de afbeelding ziet u hoe. De gemeente heeft afspraken gemaakt met het KAD, zodat u hen kunt bellen voor advies en informatie.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek