9 Veldhovenaren verrast met een lintje

Dinsdag 26 april 2022

Burgemeester Marcel Delhez verraste op 26 april, de dag voor Koningsdag, 9 Veldhovenaren met een Koninklijke Onderscheiding voor hun inzet voor de samenleving: 4 dames en 5 heren zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau 

In alle vroegte gingen burgemeester Marcel Delhez en zijn echtgenote op pad om 8 inwoners te verrassen. Hij bezocht hun woonadres in een open touringcar met een gezelschap van college- en raadsleden, fanfare, vloggers en pers. Daar vertelde hij hen dat het ‘Zijne Majesteit heeft behaagd’ en verraste hij hen met een Koninklijke onderscheiding. Eén onderscheiding wordt op een later moment uitgereikt.

Bekijk de uitgebreide informatie over de gedecoreerden op de pagina Lintjesregen.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek