Uitnodiging bijeenkomst Veldhoven aan Tafel

Dinsdag 10 mei 2022

Vrijdag 20 mei van 9.30 tot 11.30 uur is er weer een bijeenkomst van Veldhoven aan Tafel (VaT). U bent van harte welkom om erbij te zijn. We gaan samen met inwoners en vertegenwoordigers van de gemeente en van organisaties in het sociaal domein in gesprek over onderwerpen die op dit moment spelen.

Meer weten of aanmelden?

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Raadszaal van het gemeentehuis. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via e-mail: veldhovenaantafel@veldhoven.nl. Kijk voor meer informatie over Veldhoven aan Tafel en verslagen van eerdere bijeenkomsten op www.veldhoven.nl/veldhoven-aan-tafel.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek