Aanpassen fietsdoorgang Heerseweg

Maandag 20 juni 2022

De westzijde van de Kempenbaan is in 2021 aangepast. Er is toen bij de Heerseweg tussen het geluidsscherm een doorgang gemaakt. Hiermee kunnen fietsers en wandelaars de Kempenbaan oversteken. Na de opening van de doorgang, bleek dat het zicht niet goed genoeg was. Daarom gaan we deze doorgang aanpassen. We verwachten hiermee na de zomer te beginnen.
Het geluidsscherm aan de Heerseweg wordt ongeveer 2,5 meter ingekort en over een lengte van 4 meter doorzichtig gemaakt. Het scherm aan de Kempenbaan (kant van de bushalte) verlengen we met ongeveer 2,5 meter. Dit zorgt ervoor dat fietsers die de doorgang gebruiken beter zichtbaar zijn.

Geluid

Bij de aanpassing is ook gekeken naar het doorlaten van geluid dat vanaf de Kempenbaan komt. Dat blijft hetzelfde. Het geluid wordt nog steeds tegengehouden.

Planning

We verwachten na de zomervakantie met de aanpassingen te beginnen. Wij informeren u dan over de planning en eventuele tijdelijke maatregelen.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek