Hoorzitting Commissie voor de bezwaarschriften

Dinsdag 26 juli 2022

De Commissie voor de bezwaarschriften houdt donderdag 4 augustus 2022 om 19.30 uur een openbare hoorzitting. Deze gaat over het bezwaarschrift tegen een besluit van de burgemeester. Onder last van bestuursdwang werd een gedragstest bij een hond opgelegd.

De commissie hoort de indiener van het bezwaarschrift, eventuele andere belanghebbenden en het gemeentebestuur, in elkaars aanwezigheid. De zitting vindt plaats in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Voor inlichtingen over deze hoorzitting kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het secretariaat van de commissie via het verkorte telefoonnummer 14 040.

Wilt u een openbare hoorzitting bijwonen? Geef dit verzoek dan uiterlijk maandag 1 augustus 2022 telefonisch door via telefoonnummer 14 040, inclusief het aantal personen dat de hoorzitting bijwoont.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek