Hoorzitting Commissie voor de bezwaarschriften op 18 augustus

Dinsdag 2 augustus 2022

De Commissie voor de bezwaarschriften houdt donderdag 18 augustus 2022 om 19.30 uur de volgende openbare hoorzitting: Hoorzitting over het bezwaarschrift tegen twee besluiten van de burgemeester waarbij verbeurde dwangsommen zijn ingevorderd.

De commissie hoort de indiener van een bezwaarschrift, eventuele andere belanghebbenden en het gemeentebestuur, in elkaars aanwezigheid. De zitting is in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Voor inlichtingen over deze hoorzitting kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie tijdens kantooruren bereikbaar via het verkorte telefoonnummer 14 040.

Wilt u een openbare hoorzitting bijwonen? Geef dit verzoek dan uiterlijk maandag 15 augustus 2022 telefonisch door via telefoonnummer 14 040, inclusief het aantal personen dat de hoorzitting bijwoont.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek