Vrijwilliger Stichting Accommodatie UNA ontvangt Erespeld

Vrijdag 16 september 2022

Op 14 september reikte locoburgemeester Jeroen Rooijakkers de gemeentelijke Erespeld uit aan de heer P.T. (Peter) van den Nieuwenhof (72). De uitreiking vond plaats tijdens het afscheidsetentje van de STAU/UNA.

De heer Van den Nieuwenhof zette zich sinds 2007 in voor de Stichting Accommodatie UNA. Dit deed hij tot 30 juni 2022 als bestuurslid. Daarnaast was hij vele jaren trainer en jeugdleider bij de voetbalvereniging. De heer Van den Nieuwenhof is nog altijd betrokken bij UNA als medewerker van de maandagmorgenploeg.

Waardering inzet

Vrijwilligers zijn onmisbare schakels binnen onze samenleving. De gemeente is trots op haar vrijwilligers en waardeert hun actieve inzet voor de Veldhovense gemeenschap enorm.

Over de Erespeld

De Erespeld is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die vrijwilligerswerk hebben verricht of op organisatorisch of bestuurlijke wijze hun bijdrage hebben geleverd aan de gemeenschap. De ontvanger wordt doorgaans voorgedragen.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek