Vervangen goten centrum Zeelst

Donderdag 22 september 2022

In het centrum van Zeelst ligt in het midden van de weg een lijngoot van metaal. Die is voor de afvoer van het regenwater van de straat. Deze metalen goot is nu op veel plaatsen doorgeroest en moet daarom vervangen worden.

Start werkzaamheden

Op maandag 26 september starten we met het vervangen van de goot. Eerst in de Heuvel tussen de nummers 18 en 28. Daarna werken we ter hoogte van Blaarthemseweg 7 en werken we verder richting de kiosk. Dat duurt tot 7 oktober. We beginnen eind november, begin  december met de werkzaamheden aan de Kruisstraat en voor de kerk.

Weg afgesloten en omleidingen

Ter hoogte van de werkzaamheden is de weg over de hele breedte afgesloten. En daar heeft het verkeer last van. De omleidingen staan aangegeven en met direct aanwonenden heeft de uitvoerder afspraken gemaakt.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek