Klaar voor gladheidbestrijding

Maandag 17 oktober 2022

De wintermaanden naderen, het weer wordt slechter en de kans op gladheid neemt dus toe. Hoe zit het ook alweer met de gladheidbestrijding in Veldhoven? Wij zijn er klaar voor.

Afgelopen maanden zijn de voorbereidingen voor de winterperiode al getroffen. We hebben zout ingekocht, het strooimateriaal is klaar en de routes zijn vernieuwd.

Gladheidbestrijdingsplan

Het gladheidseizoen loopt van 15 oktober tot 15 april. In deze periode houden wij 24 uur per dag en 7 dagen per week de weersverwachting in de gaten. Als het nodig is, gaan we strooien. Waar we precies strooien, staat in het gladheidbestrijdingsplan. Houd er rekening mee dat we niet op alle openbare wegen, paden en pleinen strooien. Op diverse plaatsen staan zoutkisten. U kunt hiervan gebruik maken, zodat alle voorzieningen toegankelijk blijven. Wij vullen de zoutkisten tijdens de winterperiode regelmatig bij.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de gladheidbestrijding in Veldhoven? Kijk dan op de pagina Strooiroutes. Daar vindt u het gladheidbestrijdingsplan, de strooiroutes en de plaatsen van de zoutkisten.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek