Werk Oude Kerkstraat loopt uit

Dinsdag 8 november 2022

We werken sinds 19 september aan het opnieuw inrichten van de Oude Kerkstraat in Oerle. Er waren enkele tegenvallers. Hierdoor liggen de werkzaamheden ongeveer 2 weken achter op schema. Daarnaast liggen de werkzaamheden even stil rond de feestdagen. We zorgen dat u in ieder geval veilig door het werkgebied kunt.

Planning

De herinrichting bestaat uit verschillende fases. Dat voorkomt overlast voor omwonenden en bezoekers aan de Oude Kerkstraat.

Fase 1: tussen Berthastraat en Paleisstraat

Op het kruispunt Oude Kerkstraat – Berthastraat zijn de kabels en leidingen vervangen. Dit is gebeurd onder de stoep en het fietspad, aan de kant van de oneven huisnummers. Op dit moment wordt het oude riool vervangen en worden de straat en parkeerplaatsen vernieuwd.

Fase 2: tussen Paleisstraat en Hoogeind

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van het riool en het maken van een nieuwe rijbaan. Wanneer deze fase begint is nu nog niet bekend.

Meer informatie

Heeft u een vraag over het opnieuw inrichten van de Oude Kerkstraat? Stuur dan een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Zet in de onderwerpregel: Oude Kerkstraat. U kunt ons ook bellen via het korte telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek