Bouwupdate Kempenbaan Oost november 2022

Woensdag 9 november 2022

Betonstorten Genderbrug Kempenbaan-OostIn deze bouwupdate kijken we terug op de voorbereidende werkzaamheden, zoals veldonderzoeken en de informatieavond, leest u over de werkzaamheden op een deel van De Run 4200, over de bouw van de Genderbrug en de nieuwe aansluiting van De Run 1100.

Terugblik en waar we nu staan

De herinrichting van de Kempenbaan-Oost in Veldhoven startte begin dit jaar. Boskalis begon met diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals veldonderzoeken en uitwerking van het wegontwerp. Ook werden vergunningen aangevraagd, bomen gekapt en is gestart met het verleggen van kabels en leidingen. Lees verder op de projectwebsite kempenbaanveldhoven.nl/oost.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek