Rijbewijs verlengen kan ook online

Vrijdag 18 november 2022

Wilt u uw rijbewijs verlengen of een categorie laten toevoegen? Dat kan voortaan ook online, via de website van de Rijksdienst voor het wegverkeer. U hoeft dan maar 1 in plaats van 2 keer naar het gemeentehuis in Veldhoven te komen, alleen om het op te halen. Bij het online aanvragen kunt u uw rijbewijs na 2 werkdagen ophalen in plaats van 5 werkdagen.

Kijk voor meer informatie op www.rdw.nl/rijbewijsverlengen.

Aanvragen 1ste rijbewijs

Als u voor de 1ste keer een rijbewijs aanvraagt, dan moet u nog wel 2 keer naar het gemeentehuis; voor het aanvragen en voor het ophalen. Voor het aanvragen maakt u een afspraak. Voor het ophalen hoeft dat niet. Kijk voor meer informatie op www.veldhoven.nl/rijbewijs.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek