Week tegen Kindermishandeling: praat met elkaar

Vrijdag 18 november 2022

Gemiddeld zit in elke schoolklas in Nederland één kind dat slachtoffer is van mishandeling. Dat is er één te veel. In de Week tegen Kindermishandeling is er extra aandacht voor dit probleem. Het thema dit jaar is ‘Praat met elkaar’. Praten maakt verschil. Voor slachtoffers én ouders, voor collega’s en voor uzelf.

Vermoeden van huiselijk geweld of kindermishandeling?

Advies of hulp nodig bij (vermoeden van) huiselijk geweld of kindermishandeling? Neem dan contact op met Veilig Thuis via telefoonnummer 0800 - 2000 (gratis). Voor advies en hulp rond huiselijk geweld en kindermishandeling. Iedereen kan er terecht, zowel kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen als professionals. Voor hulp of als u zich zorgen maakt over anderen. Veilig Thuis luistert, geeft advies of brengt u in contact met hulpverleners bij u in de buurt. Kijk voor meer informatie op www.veiligthuiszob.nl.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek