Noud Bex stopt als gemeentesecretaris van Veldhoven

Maandag 21 november 2022

Noud Bex stopt met ingang van het nieuwe jaar als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Veldhoven. In het voorjaar is hij vanwege gezondheidsredenen tijdelijk uitgevallen. Na het herstelproces heeft hij de keuze gemaakt om de volgende periode in zijn carrière anders in te gaan vullen: “Het herstelproces heeft mij laten inzien hoe kwetsbaar en kort het leven kan zijn”.

Noud Bex is bijna 20 jaar actief geweest in de rol van gemeentesecretaris bij vier gemeenten. Hij heeft ruim 37 jaar ervaring in uiteenlopende gemeentelijke functies. Daarnaast is hij ook al lange tijd actief als trainer/coach. Hij heeft een passie voor leren en ontwikkelen van mensen en organisaties. De komende tijd gaat hij verkennen hoe hij zijn passie nog krachtiger kan volgen. Hij gaat daarom met ingang van 1 januari a.s. als senior adviseur aan de slag bij Geerts & Partners te Tilburg.

Terugkijkend op zijn Veldhovense periode zegt Noud: “Veldhoven is een prachtige gemeente met uitdagende opgaven. Mooi dat bestuur en organisatie koers hebben gezet via de Geluksexpeditie: het Veldhovense ontwikkelpad voor de komende tijd.”

“We vinden het jammer dat Noud vertrekt uit Veldhoven, maar hebben ook begrip voor zijn keuze. We zijn blij met de basis die hij heeft gelegd voor onze organisatieontwikkeling en wensen hem veel succes met deze stap in zijn loopbaan”, aldus Marcel Delhez, burgemeester van Veldhoven.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek