Herinrichting gebied Lange Mees: klaar voor de toekomst!

Dinsdag 22 november 2022

Gemeente Veldhoven is bezig met de voorbereiding van de herinrichting van de straten tussen Lange Mees, Merefeltstraat, De Witstraat en de Burg. Van Hoofflaan. In deze straten is groot onderhoud gepland. Bij de herinrichting staat duurzaamheid en het veranderend klimaat centraal. We maken we de wijk klaar voor de toekomst!

Samen met buurtbewoners

De kennis, ervaring en wensen van de wijkbewoners is heel waardevol bij het vormgeven van de herinrichting. Deze input wordt zowel digitaal (via een vragenlijst) als fysiek (via een informatieavond) opgehaald. Namens de straten in het projectgebied kunnen omwonenden meepraten. Op deze manier kunnen ze nog actiever meedenken vanuit de belangen van de wijk. Samen bepalen we het ontwerp. Daarnaast voeren experts verschillende belangrijke onderzoeken uit, bijvoorbeeld naar bomen en naar bestaande kabels en leidingen.

Meer informatie over het project

Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan via www.veldhoven.nl/langemees.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek