Online bijeenkomst over warmtepompen

Dinsdag 22 november 2022

Maandag 28 november om 19.30 uur is er weer een online bijeenkomst van Veldhoven Duurzaam. Deze keer gaat het over warmtepompen. Ook dit is weer een bijeenkomst waar u tips krijgt waarmee u geld kunt besparen. Daarnaast kunt u vragen stellen aan (ervarings)deskundigen. U bent van harte welkom om mee te doen.

Wat is een warmtepomp en is mijn woning wel geschikt om zo te verwarmen en koelen? Voor veel bewoners is niet duidelijk wat zo’n apparaat nou precies doet en wat het hen oplevert. Er zijn veel warmtepompen, zowel in soort, type en merk. Van elk type worden de kenmerken toegelicht en de mogelijkheden voor gebruik.

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Ga naar www.veldhovenduurzaam.nl en schrijf u in via de website. Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en uitleg hoe u kunt meedoen.

Tip: noteer vast 12 december in uw agenda. Dan is de volgende online bijeenkomst over isolatie.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek