Werkzaamheden begraafplaats De Hoge Boght

Dinsdag 22 november 2022

Vanaf maandag 28 november vinden op de gemeentelijke begraafplaats werkzaamheden plaats. Deze bestaan uit het verharden met straatstenen van een gedeelte van de onverharde paden. Hierdoor is de begraafplaats beter toegankelijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden duren de werkzaamheden ongeveer twee weken. Bij slecht weer kan het iets langer duren.

De begraafplaats blijft tijdens de werkzaamheden gewoon open. Ook begrafenissen gaan door. Wel kunt u als bezoeker misschien wat last hebben van de werkzaamheden. Er rijden namelijk machines rond en sommige graven zijn minder makkelijk te bereiken. Het gaat vooral om de grafvelden A, B, F en H. Als het werk klaar is zijn alle grafvelden goed toegankelijk.

Vragen

Als u vragen heeft over dit bericht of de werkzaamheden, neem dan contact op met de beheerder van de begraafplaats. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek