Winternoodopvang Eindhoven is open

Dinsdag 6 december 2022

Sinds kort is de winternoodopvang voor dak- en thuislozen open. De verwarmde tent staat op het terrein tussen de P + R Meerhoven en het Campanile Hotel en is open tussen 16.00 en 08.00 uur. Overdag is de opvang gesloten. De winteropvang eindigt uiterlijk 1 april 2023.

De winternoodopvang is een initiatief van de gemeente Eindhoven. Verschillende organisaties werken hierbij nauw samen. De opvang biedt plaats aan maximaal 70 dak- en thuislozen. Het gaat om mensen die geen aanspraak kunnen maken op reguliere opvang. Zij krijgen een warm en droog onderkomen en een maaltijd.

Praktische info

Bel bij een noodsituatie altijd het noodnummer 112. Bel bij acute overlast met de mobiele surveillance: 06-18 99 29 65 of met de opvang zelf: 06 - 20 19 32 01. Voor contact met de gemeente belt u het telefoonnummer 14 040 (kies voor Eindhoven) of stuur een e-mail naar maatschappelijkeopvang@eindhoven.nl.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek