Afvalkalender 2023 online

Maandag 12 december 2022

De digitale afvalkalender voor 2023 staat nu online. Hierop kunt u zien op welke dag het afval bij u wordt opgehaald.

U vindt in uw persoonlijke afvalkalender de ophaaldata voor PMD (huishoudelijk verpakkingsplastic, blikjes en drankkartons), GFT+E (groente-, fruit- en tuinafval en álle etensresten), restafval en papier. Ook is aangegeven wanneer de inzamelwagen voor KCA (klein chemisch afval) bij u in de buurt staat. U kunt uw afvalkalender bekijken, printen of downloaden en toevoegen aan uw digitale agenda via  www.veldhoven.nl/afvalkalender.

Over afval-apps

Er zijn ook afval-apps die u kunt downloaden. De gemeente Veldhoven ondersteunt deze niet. Als u dergelijke apps gebruikt, krijgt u mogelijk onjuiste gegevens. Daarom raden wij u aan om alleen de online afvalkalender via www.veldhoven.nl/afvalkalender te gebruiken.

Klachten of vragen?

Is uw kliko niet geleegd? Of heeft u klachten of vragen over het ophalen van uw afval? Bel dan de afvalinzamelaar via telefoonnummer 0880 - 233 200.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek