Welkom in de Warme Kamers van Veldhoven

Dinsdag 17 januari 2023

Het wordt weer kouder. Maar door de hoge energieprijzen zetten veel mensen thuis de verwarming niet altijd aan. In Veldhoven laten we niemand in de kou zitten. U bent daarom welkom in een van de buurthuizen of De Bibliotheek voor een warme plek, om anderen te ontmoeten of voor hulp.

De Energiecoach helpt

Met een bezoek aan een Warme Kamer kunt u in deze koude maanden besparen op uw energierekening. De kachel thuis hoeft dan even niet aan. Daarnaast staan energiecoaches in de Warme Kamers klaar om u thuis te helpen met energie besparen. Op vaste tijden is een energiecoach aanwezig met slimme bespaartips. Of u kunt een afspraak maken voor gratis hulp aan huis via de website van Energieklus. De energiecoach installeert dan direct kleine maatregelen bij u thuis zoals radiatorfolie of ledlampen.

De Warme Kamers van Veldhoven

Kom er warm bij zitten op een van de volgende plaatsen. De openingstijden staan op de website van het buurthuis of De Bibliotheek. Achter het adres staat op welke dag en tijden de energiecoach daar aanwezig is.

  • De Bibliotheek (Meiveld 2, Centrum) – energiecoach maandag 13:00 – 15:00 uur. Let op! De Bibliotheek biedt geen gratis koffie aan.
  • Ontmoetingscentrum De ligt (Ligt 157, Meerveldhoven) – energiecoach dinsdag 14:00 -16:00 uur
  • Sentrum 70 (Handwijzer 34, D’Ekker) – energiecoach woensdag 10:00 – 12:00 uur
  • De Veldwijzer (Sterrenlaan 15, D’Ekker) – energiecoach woensdag 13:00 – 15:00 uur
  • Ontmoetingscentrum ’t Tweespan (Mira 2, Zonderwijk) – energiecoach vrijdag 10:00 – 12:00 uur

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek