Meedenksessie Armoedebeleid

Dinsdag 14 maart 2023

Steeds meer mensen komen in financiële problemen door de huidige energiecrisis en hoge inflatie. De gemeente Veldhoven bekijkt hoe zij extra ondersteuning kan bieden aan inwoners die hier mee te maken hebben. Dit doen wij graag samen met onze inwoners, partners en initiatiefnemers.

Save the date!

Donderdag 6 april organiseren wij de ‘Meedenksessie Armoedebeleid’ in het gemeentehuis in Veldhoven. Omdat u een belangrijke rol kunt spelen bij dit onderwerp zien wij u graag tijdens deze bijeenkomst.

Denkt u mee?

Tijdens de meedenksessie gaan we samen aan de slag in een inspirerend middagprogramma. Wij vragen u om uw ervaringen, knelpunten en oplossingen te delen. Hiermee draagt u bij aan het nieuwe plan armoedebeleid en de uitvoering ervan.

Waar en wanneer?

  • Donderdagmiddag 6 april (tussen 13.00 en 17.00 uur)
  • Gemeentehuis Veldhoven (raadzaal), Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven.

Interesse?

Stuur een mail naar Participatie@veldhoven.nl en u ontvangt eind maart de uitnodiging met het definitieve programma. Dan kunt u zich aanmelden. Wij zien uw reactie graag tegemoet!

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek